La Sportiva Skwama kiipeilykengät

”Vähän kuin Python, melkein kuin Solution, mutta silti ihan omansa.”

Skwama

La Sportiva Skwama (kuvaa muokattu)

Kengistä Luolavuoren Siloseinän juurella kuultua:”Parhaat sälibikengät, mitä mulla on ollu.” Ja tämä oli jo paljon sanottu, kuitenkin kyseessä oli kaveri, joka on melkoisia släbejä hiippaillut.

Nyt -10% alennuksessa! Tilaa pian omasi tästä ennen kuin loppuvat.

Hyviä uutisia niille, joille esimerkiksi Miura VS on ahdistanut jalkaa!

La Sportivan uudet mallit, Skwama ja Otaki, ovat lestiltään leveämmät, ja sujahtavat jalkaan mukavasti. Kuitenkin oikean koon valinta voi tulla yllätyksenä.

Skwama on luonteeltaan hieman leppoisampi kuin lähisukulaisensa Solution. Vähemmän agressiivisuutta pelissä, joten varpaat eivät ole aivan kippurassa.  

Pohjassa kumina XS Grip 2, mikä takaa sen, että voit tepastella melkeinpä olemattomilla jalkkiksilla.

Tuttu P3 (Permanent Power Platform) teknologia takaa kengän hyvän muodo koko sen elinkaaren ajaksi. Sekä tietysti pikkaisen enemmän tukea listoille astuttaessa.

Jos tarvitset jotain muuta jalkaasi kuin lenkkarit kiivetäksesi Flyygelin, Skwamoissa käytetty patentoitu S-heel voi auttaa siinä asiassa (ja kuka ei tiedä mikä Flyygeli on niin tulkaa koittaa?) Tämä kiipeilykenkä toimii myös toehookeissa.

Linkki valmistajan sivuille.

 

VARASTOTILANNE:

Joensuu
40 (loppu)
40½ (loppu)
42 (loppu)

Turku
38½
39
39½ 1 pari jäljellä!
40 1 pari jäljellä!
40½ (tilattavissa)
41 

Nämä loppuvat nopeammin kuin mankka mankkapussista, joten osta omasi laittamalla viestiä osoitteeseen jussi@locorock.fi (Turku) tai ansa@locorock.fi (Joensuu) ja sovitaan paikka missä pääset kenkiä sovittamaan.

Katso alta esittelyvideo

Mitkä kiipeilykengät pitäisi ostaa? Lue linkistä vinkkimme.

130€