Jääruuvi Petzl Laser Speed Light, 59-61 €

Taitettavalla kiertokammella

MARKKINOIDEN KEVYIN KOSKAAN VALMISTETTU JÄÄRUUVI! Kun lähdet alppikiipeilemään ja tarvitset esim. 6-10 jääruuvia niin tämä on oikea vaihtoehto.

Helppokäyttöinen, nopeampi ja ultrakevyt (-30% uutta Laser Speediä kevyempi) ergonominen jääruuvi pitkällä ja tehokkaalla, taitettavalla kiertokammella. Soveltuu erityisen hyvin alppikiipeilyyn. Pureutuminen jäähän alkaa heti kiertämisen alussa vain ¼ kierroksen jälkeen. Uudenlaiset terät joissa patentoitu teroitusvara sekä uudenlaiset, nopeasti jäähän uppoavat pyöreät kierteet joiden kulutuskestävyys on oleellisesti perinteisiä kierteitä parempi. Erittäin korkea ulosvetovastus. Materiaalin pinnassa huomioitu sulamisen minimointi aurinkoisina päivinä. Alumiinikahva on litteä, jolloin ruuvi on helppo ruuvata myös ahtaassa tilassa esim. veistokselliseen jäähän. Kahvassa pituuden mukaan värikoodattu kahva, jolloin oikean pituisen ruuvin ottaminen valjaan varustelenkeistä onnistuu. Helppo teroittaa ja lisävarusteiden Lim Ice teroittimen ansiosta käyttäjä voi nyt teroittaa oikeaoppisesti itse.

CE, UIAA. Kammen säde on peräti 10cm, eli veivaaminen on todella tehokasta. Materiaalit: Putki anodisoitua alumiinia. terät käsiteltyä terästä, kahva alumiinia. Max elinikä rajoittamaton. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistusmaa Ranska.

Saatavilla kolme pituutta:

13cm (91g), keltainen kampi, hinta 59 €

17cm (100g), sininen kampi, hinta 60 €

21cm (110g), vihreä kampi, hinta 61 €

 

VARASTOTILANNE:

Joensuu    on 

Turku        tilaustavara

Hinta 59-61 €