Pelkkää hyvää

Väsyttää, ylikuntoo, loskakeliä, kiirettä, maailmantalous on kuralla, ei ole työpaikkoja, tulevaisuus pelottaa, maahanmuuttajat sitä, pakolaiset tätä, Kiinan vienti ei vedä, öljyn hintä on alhaalla, Amerikassa on uusi talouskupla, asuntojen hinnat ovat korkealla, kohta ei ole vara syödäkään, selkää serkee, opintotukia leikataan, liikapaino, diabetes yleistyy, varpaaseen kolottaa, ilmastonmuutos vie lumet ja viljat, ISIS, gradu ei eesty…

Nyt riittää jo huonot uutiset hyvät ihmiset!!! Kevät on puskemassa kovaaa vauhtia päälle, linnut laulaa ja kohta leskenlehdet paistaa lumen alta. Tytötkin alkavat reenailla kesän bikinikuntoon. Mitä ihmettä me valitamme kokoajan? Onko meillä oikeasti tarvetta nillittää joka hetki? Tottakai on, mutta onko siitä mitään hyötyä? Entä mitä se valittaminen meille tekee?

Yksi suht arvostettu mietiskelijäheppuli sanoi aikoinaan, että ”Mitä ihminen ajattelee, sitä se kohta puhuu. Mitä ihminen puhuu, sitä se kohta tekee.” Sen sijaan että nyt nillitetään kaikesta ja mädätetään omat ja mympärillä olevien mieli niin nyt käännetään pulkka oikein päin ja käännetään Dalai Laman äsken mainitsemat mietteet voitoksemme. Aletaan generoimaan jotain hyviä ajatuksia.

Otetaan some avuksi ja laitetaan sinne pystyyn sellainen kukkaistyttöryhmä. Iloisia ajatuksia ilman pilvenpolttelua tai sen kanssa, kuhan niitä hyviä uutisia vaan tulee. Sen sijaan että amppareista linkitetään faceen jokin Sipilä- tai kiinan talousahdinkojuttu, jolla ei käytännössä ole muuta merkitystä kuin että lehdet saavat sensaatiomaisella otsikollaan uusia lukioita ja siten mainostuloja, niin linkitetään sieltä sellaisia uutisia kuin, että ”kaikkien aikojen hellekesä tulossa”, ”suomalaisilla ennätysmäärä terveitä lapsia” tai ”kevään ensimmäinen merisääksen poikanen on näkyvissä nettikamerassa”. Kuinka suloista :) Mites olis?

 

Linkki merisääksen pesälle.

 

Lisää kukkasia Googlesta. Kuva otettu Wikipediasta.

Tämä blogimerkintä kuuluu kategoriaan Yleinen.

One thought on “Pelkkää hyvää

  1. Kukkasityttöryhmä, mitähän mielessä Henkalla taas :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website