Locolaiset eli henkilöt Loco Rockin takana

Loco Rock (y-tunnus 2011231-7) on toiminimellä toimiva vuonna 2007 perustettu ja tällä hetkellä yli 40 vuotta yhteistä kiipeilykokemusta omaava henkkavetoinen kiipeilyvälineitä jälleenmyyvä yritys. Panostamme myymissämme tuotteissa laatuun – kuinkas muuten.

Olemme kaikkien myymiemme merkkien (kuten Black Diamond, Petzl ja Beal) virallinen jälleenmyyjä.

Käytämme myös myymiämme tuotteita itse, joten tiedämme suunnilleen kertoa, mitä voit odottaa ostaessasi tuotteen meiltä.

Kehitämme tuotevalikoimaamme yhteisen yli 40 vuoden kiipeilykokemuksen, yrityksen ja erehdyksen kautta saadulla varmuudella sekä asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta.

Tilaukset ja kyselyt (esimerkiksi tuotteiden sovittamista varten) sähköpostilla osoitteeseen JOENSUU: ansa@locorock.fi tai TURKU: jussi@locorock.fi tai yhdeydenottolomakkeen kautta.

 

henkkaprofiili

henkka@locorock.fi (maailma?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Morjens! 

Olen sellainen perusjamppa Joensuusta, joka tykkää puuhastella luonnossa ja matikasta. Kiipeilyn aloitin vuonna 2005 ja jo vuonna 2006 perustin Loco Rock -kiipeilykaupan. Jollain tasolla epävakaa kun joskus aikoinaan Loco Rockin pystyyn laitoin, mutta onneksi on sellaisia ihmisiä ympärillä, jotka pitävät huolta. Nykyään koetan vaan pysyä poissa tieltä esimerkiksi lähtemällä neljän kuukauden melontareissulle.

Reenihullu myös.

Jos ei pääse salille, kiipeemään, melomaan tai juoksemaan pää pehmenee nopeammin kuin Eldoradon avocadot.”

ansaprofiili

ansa@locorock.fi (Joensuu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ”Tere!

Kiipeilyn aloitin 7.10.1997. Joensuussa olen ohjannu lasten- ja nuorten iltapäiväkiipeilykerhoja vuosituhannen alusta alkaen ja näistä kerhoista kiipeilyuransa aloitti myös eräs Sami Koponen.

Kiipeilyn alkeiskursseja olen ohjannut enemmän kuin mitä käytin yrityksiä Olhavan Lenita T-reittiin!

Eli KO (Suomen kiipeilyliiton hyväksymä kiipeilyohjaaja) on voimassa.”

jussiprofiili

jussi@locrock.fi (Turku)


 

 

 

 

 

 

 

 

 ”Moi!

Miksi aloitin kiipeilyn…? Se onkin kummallista, koska ensimmäinen kiipeilykokemus oli hirveä: 15 minuuttia seinällä ja olin aivan loppu. Ajattelin, että ei ole minun juttu. 

Homma näytti kuitenkin niin siistiltä, että jostain syystä helmikuussa 2005, kaksi kuukautta ensimmäisen kokemuksen jälkeen, menin alkeiskurssille Joensuussa ja nyt, 11 vuotta myöhemmin, kiipeilen edelleen.

Ja tällä hetkellä Turussa. Olen myös SKIL:n koulutusputkessa ja toivottavsti KO keväällä 2017 (ja KTM pian) ja ohjaan naperokiipeilyä Tarmon Talolla.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website