Juonipaljastuksia 2/3 -Retkeilyä hieman siellä sun täällä

 

Henri Pesonen istumassa lattialla ennen kuin melontareissu alkoi.

Kaikki suuret seikkailut alkavat ennen aamunkoittoa… ja nättien tyttöjen ympäröimänä. Näin kävi nytkin. On vappu, ja autolastillinen seikkailuhenkisiä sankareita on matkalla isolle kylälle, Helsinkiin. Tytöt jäävät siinä kyydistä, minä jatkan Turkuun, Ahvenanmaalle, Tukholmaan, Osloon, Kilpisjävelle ja Tornioon.

Muutaman vuoden suunnittelu, haaveilu ja kerskuilu alkaa nyt realisoitua. Seuraavat kolme, neljä kuukautta vietän merellisissä maisemissa kiertäen Skandinaviaa kajakilla ja kajakkia vetäen Suomen, Ruotsin ja Norjan aluevesillä. Kyyti Turkuun, lähtöpaikkaan, on järjestetty vapuksi, ja appelsiinikuorivyöhykkeelltä olisi tarkoitus poistua vielä samana päivänä. Tarkempi reitti linkistä: https://drive.google.com/open?id=1Ky1s2ZVzbKE_7fNNl9mPkJW0jmo&usp=sharing

Kiitoksia kaikille jo tässä vaiheessa tuesta, kannustukseesta, uskon valamisesta ja myös järjen päähän takomisesta. Kiitos sponsoreille kivipaperille, Modestonelle, Locorocille (no, ylläri). Kiitos pikku-veljelle tyttöystävineen kyydistä ja kiitos tytöille matkaseurasta. Kiitos Nopalle tuesta.

Seuratkaa seikkailua LocoRockin sivuilta, fasebuukista ja Ketunhäntä Mankassa -blogista. Hyvät kiipeilykesät, ja nähdään syksyllä!

 

Terveisin

Henri Pesonen

LocoRock

Tämä blogimerkintä kuuluu kategoriaan Seikkailut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*
Website