Rekisteriseloste ja evästeet

Tältä sivulta löydät toimitusehdot, rekisteriselosteen, sekä hyödyllistä tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä.

1. Toimitusehdot

Toimitamme myymiämme tuotteita pääasiassa Joensuun ja Turun alueilla, kohtuullisen matkan päähän keskeisistä kiipeilypaikoista, kuten Joensuun
Kiipeilyareena tai Turun Kiipeilypalatsi. Toimitusaika on pääasiassa klo 9-18 välillä. Muut ajat sovitaan erikseen.

Loco Rock kiipeilykauppa ei omaa kivijalkamyymälää, eikä verkkokauppaa.

Tuotteiden tilaus tapahtuu yhdeydenottolomakkeen kautta.

Asiakas voi myös testata ja sovittaa tuotteita sovitussa paikassa ennen ostoa, sekä noutaa ostamansa tuotteet ennakkoon sovitusta paikasta.

Tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä palautettaessa.

Asiakas saa laskun sähköpostiinsa tuotteen oston jälkeen. Laskuissa noudatetaan 14 päivän maksuaikaa. Osamaksumahdollisuus sovittava etukäteen.

Poikkeuksena toimitamme kiipeilykenkiä myös postitse 10 euron lisähintaan, joka sisältää sekä posti-, että palvelumaksun. Asiakas vastaa tuotteen vaihdosta ja palautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista. Lisätietoa tavaran palauttamisesta ja kustannuksista.

2. Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loco Rock Tmi
Y-tunnus 2011231-7
Kaukoputkentie 17 E 63
80170 JOENSUU

2. Rekisteriasiat ja rekisteristä vastaava henkilö

Vastaamme rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

Henri Pesonen
Kaukoputkentie 17 E 63
80170 JOENSUU
puh. 050 5728462

3. Rekisterin nimi

Loco Rockin asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen
sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely palveluihin liittyviin tarkoituksiin luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matka- ja/tai muu puhelinnumero
Osoite

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan asiakkaiden ilmoittamien tietojen pohjalta. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto,
jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

3. Tietoa sivustolla käytettävistä evästeistä

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka web-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeita käytetään muun muassa silloin, kun käyttäjän tietoja
halutaan säilyttää, kun tämä siirtyy verkkosivulta toiselle. Evästettä voi myöhemmin käyttää ainoastaan sen tallentanut palvelin.
Evästeistä ei voida tunnistaa käyttäjää (ns. PII-tiedot), eikä niistä aiheudu vahinkoa käyttäjän laitteelle.

Evästeiden hyväksyminen helpottaa tämän sivuston käyttöä. Niiden avulla mahdollistuvat mm. istunnon muistaminen,
sivustojen käyttäjäkohtainen personointi sekä helppo tunnistautumisen. Evästeiden avulla parannamme käyttäjien käyttökokemusta sivuilla,
sekä saamme hyödyllistä tietoa analytiikkaan mm. käyttäjien päätelaitteista ja verkkoselaimista optimoidaksemme sivuja vielä
käyttäjäystävällisemmiksi.

Kun käytät verkkosivujamme, annat suostumuksesi evästeiden käyttöön ja kuvatun kaltaiseen tietojenkäsittelyyn. Voit myös estää evästeiden käytön,
mutta se saattaa rajoittaa selaimen käyttömahdollisuuksia. Voit lukea lisää selainkohtaisista asetuksista käyttämäsi selaimen valmistajan ohjeistuksista.

Suomessa evästeistä tiedottamista tai niiden hyväksymistä varten ei vaadita erillistä ponnahdusikkunaa.
Evästekäytännöt on kuitenkin mainittava verkkosivuilla niin, että käyttäjän on mahdollista saada niistä lisätietoa. (Lähde: Viestintävirasto)

Voit tyhjentää evästehistoriasi verkkoselaimesi asetuksista. Jos poistat evästehistorian, tunniste joka on asetettu selaimeen ja siihen perustuva verkkokäyttäytymisprofiili poistuvat. Toimenpide ei kuitenkaan estä uusien evästeiden tallentumista selaimeen.